Εταιρικό Προφίλ

Εταιρικό προφίλ

Η ιστορία μας ξεκινά νωρίς την δεκαετία του 1960, όταν ανοίξαμε το πρώτο συνεργείο επισκευήςαυτοκινήτων στην Αθήνα (1964).

 

Από εκείνη την εποχή ακόμα, έως σήμερα διατηρούμε μεγάλους λειτουργικούς χώρους και η οργάνωσή μας είναι κατάλληλη για την εξυπηρέτηση πολλών αυτοκινήτων ταυτόχρονα. Το συνεργείο μας, μέσα στην μακρόχρονη πορεία του, αναγνωρίστηκε ως ένα από τα πρώτα μεγάλα και επιτυχημένα συνεργεία στην περιοχή μας. Το γεγονός αυτό, αξιολογήθηκε θετικά από την Γενική Αντιπροσωπεία των αυτοκινήτωνPEUGEOT στην Ελλάδα και έτσι ενταχθήκαμε στο δίκτυο των επίσημων επισκευαστών αυτοκινήτωνPeugeot (1982). Με την αναδιάρθρωση του δικτύου της Peugeot, με την ευκαιρία της αλλαγής της διοίκησής της, το συνεργείο μας αξιολογήθηκε ξανά με απόλυτη επιτυχία (1988). Το 1992 εγκαινιάσαμε στο Γαλάτσι το εμπορικό τμήμα της εταιρείας, με την όμορφη έκθεση στην Λ. Γαλατσίου 67, όπου εκτίθενται όλα τα μοντέλατων αυτοκινήτων, ποδήλατα και σκούτερ. Στον ίδιο χώρο πωλούνται τα ανταλλακτικά και αξεσουάρ. Το συνεργείο μας, το 1997 επεκτάθηκε στην φανοποιία αυτοκινήτων, σε εργασίες βουλκανιζατέρ και στην οργανωμένη πώληση ελαστικών με απόλυτη επιτυχία.

 

Σήμερα, μπορούμε να υποσχεθούμε στους πελάτες μας πλήρη και ποιοτικά σταθερή εξυπηρέτηση σε όλους τους τομείς που αφορούν στο αυτοκίνητο. Η αγάπη και η σταθερή υποστήριξη των πελατών μας, όλα αυτά τα χρόνια, μας γεμίζει κουράγιο και δύναμη να συνεχίσουμε την πορεία μας, βελτιώνοντας συνεχώς τους εαυτούς μας αλλά και τις εγκαταστάσεις μας, για όσο δυνατόν καλύτερη εξυπηρέτηση πριν και κυρίως μετά την αγορά